Довелось викликати ДСНС: У Франківську жінка з дитиною застрягли на колесі огляду через відключення світла (відео)

У міському парку Івано-Франківська жінка з сином застрягли на колесі огляду через відключення світла. Про це інформує Kurs. Інцидент трапився увечері 1 червня, інформують Патріоти України.

Щоб зняти людей із атракціону, довелося викликати працівників ДСНС і поліцію. Рятувальники вручну прокрутили колесо, щоб мама з дитиною могли зійти.

Нагадаємо, що в ніч проти 1 червня понад три години в Україні тривала повітряна тривога, що була пов'язана з атакою ракет і БпЛА. Зокрема, під час неї у Вінниці було чутно вибух. Також у Київській області працювали системи ППО, а в Запоріжжі лунали вибухи.

На території Малої Азії знайшли незвичайне поховання гладіатора (фото)

субота, 5 жовтень 2024, 22:40

У Туреччині археологи зробили незвичайне відкриття всередині багатовікової базиліки. Вони розкопали поховання, наповнене людськими кістками, яке, можливо, колись належало римському воїну. Цей стародавній саркофаг, якому, як вважають, близько 1 800 рокі...

"Круто, молодці": Відомий український боксер допомагає другу Кадирова (фото)

субота, 5 жовтень 2024, 22:02

Відомий український боксер Єгор Великовський допомагає росіянину Артуру Бетербієву готуватися до бою за титул абсолютного чемпіона світу у напівважкій вазі з іншим представником РФ Дмитром Біволом. Про це сам Великовський розповів на своїй сторінці в I...