Довелося покликати рятувальників: Чоловік намагався залізти додому через вікно і застряг (відео)

Поки чоловік вийшов на подвір’я, двері в помешкання зачинились через протяг...

У понеділок, 21 вересня, в Миколаєві стався курйозний випадок - чоловік застряг у віконній решітці, коли намагався пробратися у свою квартиру. Про це йдеться в повідомленні ГУ ДСНС в Миколаївській області, передають Патріоти України.

Інцидент стався вдень 21 вересня на вул. Чкалова, там чоловік застряг у металевій решітці вікна на першому поверсі двоповерхового житлового будинку. Рятувальники ДСНС, які прибули на виклик, за допомогою спеціального електроінструменту розблокували чоловіка 1981 р.н.

Як з’ясувалось, поки чоловік вийшов на подвір’я, двері в помешкання зачинились через протяг й він намагався через вікно потрапити до квартири. Медики надали чоловікові першу допомогу, оскільки він отримав поранення спини розбитим склом.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....