Довелося відкачувати: У Лоліти стався страшний напад на концерті в Кремлі

Лоліта Мілявська потрапила в халепу на своєму виступі на концерті МУЗ-ТБ у Кремлі в РФ. У скандальної співачки стався напад через алергію на хімічний дим на сцені, передають Патріоти України.

НП з артисткою сталася під час інтерв'ю росЗМІ. 56-річну Лоліту трусив настільки сильний кашель, що спілкування з пресою стало неможливим, і помічники кинулися її обмахувати і відпоювати водою.

Добираючись до гримерки, співачка мало не впала на сходах - Мілявську ледь встигли підтримати, після чого почали закривати від журналістів.

Артистка сіла прямо на сходинках на деякий час, але в підсумку змогла на своїх ногах дійти до гримерки. Представники співачки запевнили, що і в них є таблетки від алергії, і все буде нормально. Про це передає "КП".

Треба сказати, що перед інцидентом Лоліта встигла похвалитися подарунком від нового бойфренда до Дня Валентина. Це каблучка з діамантом.

"Можна сказати, просто валентинка. Вибирав він сам, тому не зовсім вгадав із розміром. Але до вечора я все-таки змогла надіти прикрасу", - розповіла співачка.

Також вона додала, що у відповідь подарунок своєму коханому не зробила: "Більше жодних подарунків чоловікам. Знаєте, якщо чоловік самодостатній, йому вистачить і одеколону на свято".

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...