Довелося відпустити: Рибак похвалився вражаючим трофеєм - щукою з людський зріст (фото)

Росіянин Павло Сорокін з Тюмені зловив кілька великих щук на річці Іртиш. Фото одного з трофеїв опубліковано в Facebook, передають Патріоти України.

Спортсмен-рибалка зловив щук, вага яких досягає від 8 до 11 кілограмів. На фото найбільша з них близько 1,7 метра в довжину.

Чоловік захоплюється риболовлею більше 15 років. "Я всю рибу відпускаю. Таку рибу брати не можна, тому що це риба-виробник. По весні вона дасть багато ікри. Щуку я не забираю додому, це чисто спортивний інтерес. Цього разу ми також спіймали рибу, сфотографувалися і відпустили", - розповів рибалка.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...