Довелося вибачатися: Французьке радіо опублікувало некролог королеви Єлизавети

Серед людей, про смерть яких через помилку RFI написали інші ЗМІ - верховний лідер Ірану аятолла Хомейні, колишній президент США Джиммі Картер і кубинський лідер Рауль Кастро.

На сайті французької радіостанції Radio France Internationale з'явилися некрологи королеви Єлизавети, Клінта Іствуда, Пеле, Бріджит Бардо та інших літніх знаменитостей, повідомляють Патріоти України.

Незабаром новини, які вже почали поширюватися в мережі, видалили, пославшись на "технічні проблеми". "Ми приносимо свої вибачення всім, кого це стосується, і тим, хто стежить за нами і довіряє нам", - заявив мовник.

Проблема виникла, коли RFI переводили свій веб-сайт на іншу систему управління контентом. Як і багато ЗМІ, вони підготували безліч некрологів відомих людей, щоб одразу ж опублікувати після оголошення про смерть. Так, близько сотні чернеток з'явилися на сайті радіостанції, і деякі з них передрукували інші новинні агентства.

Серед людей, про смерть яких через помилку RFI написали інші ЗМІ - верховний лідер Ірану аятолла Хомейні, колишній президент США Джиммі Картер і кубинський лідер Рауль Кастро. Радіостанція пообіцяла "негайно мобілізуватися, щоб виправити цю серйозну помилку".

Джерело: ВВС

"Ми повинні співпрацювати": Влада Литви підтримала ідею повернення в Україну чоловіків призовного віку

вівторок, 30 квітень 2024, 9:55

Президент Литви Гітанас Науседа та прем’єр-міністр Інгріда Шимоніте підтримали ідею повернення в Україну чоловіків призовного віку, які проживають за кордоном, передають Патріоти України. На думку Науседи під час дискусії на радіо LRT, Україна повинна...

Все для фронту, все для перемоги: Український виробник пластикової тари залучив ветеранів авіабудування та організував виготовлення далекобійних БПЛА

вівторок, 30 квітень 2024, 9:05

В ангарі на заході України кілька десятків робітників збирають безпілотники, які використовують для нанесення ударів в далекому тилу Росії, оповідає Своїм читачам The Wall Street Journal . Власник заводу з виготовлення дронів попросив не розголошувати...