Довелося видалити селезінку і сечовий міхур: У психіатричній лікарні на Київщині побили пацієнта (відео)

Поліція вже відкрила кримінальне провадження за статтею "неналежне виконання медичними працівниками своїх професійний обов’язків".

У психіатрично-наркологічній лікарні в Глевасі побили чоловіка. Він уже місяць перебуває у лікарні після операції. Рідні звинувачують персонал медичного закладу у недбалому нагляді, повідомляють Патріоти України.

Потерпілий Іван тиждень провів у психіатрично-наркологічній лікарні в Глевасі і звідти потрапив на операційний стіл. Розповідає, що його побив інший пацієнт. "Вони били по всьому тілу: по голові, ногах. Мене побили ногами і хотіли під ліжко загнати. Чоловік десять було. Санітари. Ніхто за мене не заступився", - згадує він.

Журналістів до пацієнта лікарні не пускають вже втретє за місяць. Відео з Іваном зняла його родичка Людмила, якка на лікування витратила 40 тисяч гривень. "Лікар повідомила, що внаслідок побиття була розірвана селезінка. Її видалили. Також був розірваний сечовий міхур, який також видалили", - розказує племінниця постраждалого Людмила Кирилець.

Крім того, з кишківника вилучили сміття. "Витягнули кості, схожі на курячі, пакети, камені. Усим цим був набитий кишківник", - каже в.о. завідувачки хірургічного відділення Валильківської ЦРЛ Галина Ярмаш.

Нині нещасний хворий вже місяць на лікарняному ліжку, оговтується після операції. Окрім видалення селезінки та ушивання сечового міхура, йому з організму витягли каміння, батарейку та навіть поліетиленовий пакет. Рідні звинувачують лікарів у недбалому нагляді.

У Глевасі на камеру говорити відмовилися. У приватній розмові виконувачка обов’язків генерального директора закладу розповідає, що про побиття від самого пацієнта взагалі нічого не чула і таку можливість відкидає. Заперечує і те, що чоловік з’їв непотріб у них. Поліція вже відкрила кримінальне провадження за статтею "неналежне виконання медичними працівниками своїх професійний обов’язків".

Джерело: ТСН.ua

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...