Довелося викликати копів: У Польщі українка відгамселила ногами автобус, водій якого змушував її одягти маску

У Польщі в місті Груєць (Мазовецьке воєводство) "відзначилася" громадянка України. Їй загрожує покарання за пошкодження майна - а саме рейсового автобуса. Про це повідомляє сайт місцевої поліції, зазначають Патріоти України.

Інцидент стався на автовокзалі міста Груєць. Водій автобуса попросив 33-річну пасажирку, якою виявилася громадянка України, вдягти маску, або вийти з салону. Жінка розлютилася і заходилася буцати ногами автобус.

На місце викликали поліцію. Агресивну українку вгамували і доправили до відділення поліції. Їй загрожує до 5 років ув'язнення, а також штраф за пошкодження чужого майна у розмірі 2 тисячі злотих.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...