Довелося викликати рятувальників: У Кривому Розі діти саморобними кайданками пристебнули матір до поручнів (фото)

До робіт було залучено двох людей особового складу та одну одиницю пожежно-рятувальної техніки.

У Кривому Розі рятувальники зняли кайданки з жінки, яку власні діти пристебнули до поручнів. Про це повідомляє прес-служба ДСНС, передають Патріоти України.

9-го серпня о 18:46 до рятувальників звернулися стурбовані громадяни. Вони розповіли, що на вулиці Панаса Мирного діти, граючись саморобними кайданками, пристебнули свою матір до металевої конструкції. А коли намагалися звільнити матір, то не змогли відкрити кайданки.

Прибувши за вказаною адресою рятувальники з’ясували, що діти потерпілої зробили це ненавмисно. За допомогою шанцевого інструменту та шпильки рятувальники відкрили кайданки та звільнили жінку 1982 року народження. Госпіталізація до медичного закладу не знадобилась.

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...