Довелося жерти рукавички: Одіозний спортивний коментатор із РФ програв парі (відео)

У прямому ефірі відразу після змагань росіянин засунув в рот рукавичку і став її жувати.

Одіозному російському коментатору Дмитру Губернієву довелося відповідати за свій прогноз про виступ біатлонної збірної Росії, який він зробив напередодні, повідомляють Патріоти України.

11 грудня в ефірі "Матч ТВ" журналіст заявив, що якщо жіноча національна команда залишиться без медалей в естафеті на Кубку світу з біатлону, він з'їсть свою рукавичку. Пicля того, як російські біатлоністки посіли 8-е місце, Губернієву довелося виконувати обіцяне.

У прямому ефірі відразу після змагань росіянин засунув в рот рукавичку і став її жувати. "Росія 30 гонок не потрапляє на п'єдестал, і я, щоб все все було добре, взяв не рукавицю, а рукавичку. Як її ковтати я не знаю – це досить складно – але пожувати її зумію", – заявив росіянин.

Як повідомлялося, жіночу естафету 3-го етапу Кубка світу з біатлону виграла Норвегія. Українки фінішували на сьомій позиції.

Потрапили в лікарню з отруєнням: У Курській області "бабусі" щось підмішали до паски для військових РФ

вівторок, 7 травень 2024, 7:38

У Курській області (РФ) велика група військових РФ потрапила до лікарні з тяжкими симптомами. Ймовірно, їх отруїли місцеві мешканки. Про подію розповів російський Z-канал "ВДВ за Чесність і Справедливість", передають Патріоти України. . Неприємність т...

Комуналка в Україні виросте ще сильніше: У НБУ дали прогноз, що подорожчає швидше

вівторок, 7 травень 2024, 7:30

У найближчі кілька років українці зіткнуться із черговим подорожчанням комунальних послуг. При цьому через складну ситуацію в енергетиці вартість електроенергії зростатиме швидше, ніж решта послуг ЖКГ. Про це заявили аналітики Національного банку Украї...