"Довелося зізнатися!": Популярна українська телеведуча у кумедному відео розкрила секрет своєї худорлявості

Українська телеведуча Олена-Христина Лебідь має худорляву статуру. Прихильники знаменитості часто задаються питанням, як їй вдається мати таку фігуру, зазначають Патріоти України.

У своєму Instagram Олена-Христина розкрила секрет своєї худорлявості. Знаменитість опублікувала кумедний ролик, на якому у спідній білизні показала, як правильно спалювати калорії.

"Чому я така худорлява? Я довго приховувала це, але…Головне…правильно спалювати калорії", - зізналась ведуча.

Далі на відео Олена-Христина показала, як смажила картоплю. Загалом, страва повністю згоріла на пательні. "Довелося зізнатися", - пожартувала ведуча.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....