Довели: 74-річний чоловік переїхав до будинку престарілих через колишніх дружин

74-річний чоловік з Великобританії вирішив переїхати в будинок престарілих. Він зізнався, що він втомився від своїх колишніх дружин і мріє провести час на самоті.

Рон Шеппард є місцевою знаменитістю, чоловік прославився завдяки своїм шлюбам-у нього було цілих вісім дружин. Також у чоловіка є 8 дітей від різних жінок, пише ladbible.

Вперше Рон одружився в 1966 році, коли йому було 19 років, з жінкою на ім'я Маргарет. Пара розлучилася лише через два роки. У 1973 році Шеппард одружився зі своєю другою дружиною Жанетт.

Останній раз чоловік одружився в 2004 році на жінці на ім'я Венг.

З віком у чоловіка розвинулися серйозні захворювання, серед яких хвороба Паркінсона, деменція тіла Леві та інші. Рон впевнений, що причиною його недуг є жінки.

"Я думаю, що, можливо, всі мої дружини за ці роки виснажили моє тіло. Психічний і фізичний стрес від розлучень позначився", - говорить чоловік.

Також Рон зізнався, що у нього були романи, які не закінчилися весіллям. Шеппард розповів, що він не шкодує про свої шлюби, адже у нього є вісім дітей.

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...