Довести до абсурду: На Чернігівщині чиновники через "ProZorro" провели три тендери на загальну суму 99,50 грн

​Відділ освіти Ніжинської районної адміністрації (Чернігівська область) оконфузився з торгами через портал публічних закупівель "ProZorro".

Так, був розміщений тендер на закупівлю пів кілограма цибулі, за що Ніжинська РДА заплатить 5 гривень. Також двічі закупляли булки, за які потрібно заплатити 45,50 і 49 гривень, йдеться в системі ProZorro, передають Патріоти України.

Судячи зі статусу закупівлі "Завершена", постачальники цибулі та булок знайшлися. Ними відповідно виявилися ФОП Скрипка С.М. і Кулик В.Г. Товар має бути доставлено до кінця жовтня.

Зазначається, що контактною особою щодо закупівель є головний бухгалтер централізованої бухгалтерії відділу освіти Ніжинської РДА Олег Обідейко.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...