Довго думали? Четверо українців намагалися втекти від мобілізації до Румунії на... надувному матраці (фото)

У ніч проти 16 лютого прикордонний наряд відділу "Мамалига" у Чернівецькій області затримав чотирьох молодих українців, які з ризиком для життя планували переплисти річку Прут на надувному матраці, щоб потрапити до Румунії. Про це повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби, передають Патріоти України.

Прикордонники виявили потенційних порушників кордону під час підготовки плавзасобу до "переправи". Ними виявились мешканці Вінницької та Чернівецької областей, віком від 22 до 35 років, яким у зв'язку з оголошеною мобілізацією заборонено без особливих підстав покидати територію України на час воєнного стану.

Прикордонники не тільки запобігли порушенню кордону, але й, можливо, врятували життя відчайдухам, зважаючи на те, що річка Прут - швидкоплинна і має пороги з гострим камінням, які могли легко пустити на дно такий ненадійний плавзасіб як надувний матрац. Тепер затриманим загрожує притягнення до відповідальності за ст.204-1 КУпАП (незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України).

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Вітаємо німецьке телебачення ZDF": Фільм про евакуацію мирних жителів з Мар'їнки отримав престижну відзнаку (відео)

середа, 24 квітень 2024, 21:15

Документальний фільм німецького режисера та журналіста Арндта Ґінцеля «Білий янгол – кінець Мар'їнки» отримав золоту нагороду та гран-прі телекінопремії New York Festival. Про це повідомила пресслужба МВС України, передають Патріоти України. Переможців...