Довго не могла завагітніти: Китаянка до 25 років не знала, що вона ... хлопець

В ході огляду з'ясувалося, що у китаянки немає яєчників та матки, а її статеві органи недорозвинені. Крім того, обстеження показало, що у каріотипі пацієнтки є чоловіча хромосома Y.

25-річна мешканка Китаю Пінпін (ім'я змінено) разом з чоловіком протягом року намагалася завести дитину, але безуспішно. Одного разу дівчина потрапила до лікарні, де дізналася про себе несподівану правду, передають Патріоти України з посиланням на South China Morning Post.

Нещодавно Пінпін пошкодила щиколотку і була змушена звернутися до лікаря. Доктор відправив її на повне обстеження, оскільки помітив, що її кістки не досягли підліткового віку.

В ході огляду з'ясувалося, що у китаянки немає яєчників та матки, а її статеві органи недорозвинені. Крім того, обстеження показало, що у каріотипі пацієнтки є чоловіча хромосома Y, що означало одне: біологічно вона - чоловік, хоча чоловічими зовнішніми ознаками не володіє. У неї були зовні жіночі геніталії, власне з цієї причини Пінпін і вважала себе жінкою.

Під час обстеження дівчина зізналася, що у неї ніколи не було менструації. У підлітковому віці мама показувала її лікарю, і той сказав, що дівчинка просто повільніше розвивається у сексуальному плані, і що жіночі дні почнуться пізніше. Згодом Пінпін просто не надавала цьому значення.

Наразі Пінпін намагається звикнути до того, що до 25-років вважала себе іншою людиною. Більш того, несподіване відкриття змусило її задуматися, ким надалі вона буде: жінкою або чоловіком.

"Щоб відновити свою роль у суспільстві та сім'ю, буде потрібно багато часу, і це буде кропіткий процес, що вимагає психологічного втручання. Але Пінпін досі не просила у нас допомоги", - сказав заступник директора центру психічного здоров'я Ху Шаохуа.

За словами фахівця, якби родина раніше звернулася до медиків, то це полегшило б увесь процес. "Вони повинні були обстежитися багато років тому. Це говорить про серйозну нестачу сексуальної освіти у Китаї", - додав він.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...