"Довго просився в штурмову групу": Стали відомі деталі загибелі екснардепа Олега Барни на Донеччині

Колишній депутат Верховної Ради України Олег Барна загинув 17 квітня під час бойових дій під Вугледаром, у селі Павлівка. Першим про смерть Барни повідомив речник об'єднаного пресцентру сил оборони Таврійського напрямку Олексій Дмитрашківський, передають Патріоти України.

Загибель Барни зранку 19 квітня також підтвердив експрезидент України Петро Порошенко. "Сьогодні підтвердили, Олег Барна загинув. Західна частина Павлівки, 68 бригада, другий батальйон. Довго просився в штурмову групу. Тому йшов на штурм один із перших. Вів вогонь з дистанції один-три метра. Кульове поранення в шию", - повідомив Порошенко.

18 квітня у Олега Барни був день народження – йому мало виповнитись 56 років.

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...