Довго виманював на "побачення": В Одесі за секс із підлітком затримали 24-річного збоченця (фото, відео)

Зловмисник відправляв у месенджери та соціальні мережі дівчинці зображення і відеозаписи порнографічного характеру, а потім схилив до зустрічі.

В Одесі затримали 24-річного хлопця за підозрою в розбещенні та сексуальних стосунках з 14-річною дівчинкою, інформують Патріоти України.

Як повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, викрили зловмисника співробітники регіональної кіберполіції. Встановлено, що затриманий відправляв у месенджери і соціальні мережі 14-річній дівчинці зображення і відеозаписи порнографічного характеру. Також він вів цинічно-відверті розмови з нею на сексуальні теми, випросив фотографії, на яких вона в оголеному вигляді, і домігся зустрічі. «Під час зустрічі здійснив з нею дії сексуального характеру», - йдеться в повідомленні.

Зловмиснику оголошено підозри за ч. 1 ст. 155 (статеві зносини з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку) і ч. 1 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України.

За місцем проживання та реєстрації фігуранта провели санкціоновані обшуки. Вилучили комп'ютерну техніку, мобільні телефони, флеш-накопичувачі й карти пам'яті, які містять у собі сліди злочинної діяльності чоловіка.

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...