Довірена особа Путіна та лідер "КВК": Помер Олександр Масляков

У російському пропагандистсько-гумористичному русі "КВК" (рос. "КВН") повідомили про смерть свого керівника і головного ведучого з 1964 року, 82-річного Олександра Маслякова. Таке повідомлення вийшло на офіційному ТГ-каналі "КВК", передають Патріоти України.

Як зазначають, помер Масляков у неділю, 8 вересня 2024 року. Причину смерті не названо. Натомість прокремлівський ресурс Shot стверджує, що смерть Маслякова була викликана неоперабельним раком легень.

Масляков і Путін

Після встановлення в РФ диктатури Володимира Путіна в програмі ігор КВК з'явилася жорстка цензура, яка з роками лише посилювалася. При цьому статки родини Маслякових постійно збільшувалися.

Олександр Масляков особисто підтримував безкінечне висунення Путіна на чергові президентські терміни та був його довіреною особою на так званих виборах. Від 2017 року є фігурантом бази "Миротворця", де у його профайлі наведено підтвердження в "співучасті у легалізаціх анексії Криму та терористичної організації "ДНР".

Батько й син Маслякови та війна

За пів року до повномасштабного вторгнення Масляков провів чергову гру "КВК" в окупованій Ялті. Восени 2021 року в інтерв'ю "Комсомольській правді" заперечув можливість широкоформатної війни з Україною, про яку тоді публічно попереджав Володимир Зеленський. На думку Маслякова, таке попередження було "дурницею".

Його син, як повідомляло Радіо Свобода, Олександр Масляков-молодший, у 2023 році разом з двома командами "КВК" "приїхав на окуповану Донеччину та виступав перед "ветеранами СВО". Серед міст, які вони відвідали з концертами, був зруйнований російською армією Маріуполь.

"Дякую всім, хто підтримував!": Ексглава МЗС Кулеба показав, куди вирушив відпочивати після звільнення (фото)

неділя, 8 вересень 2024, 22:00

Ексміністр закордонних справ Дмитро Кулеба 8 вересня розмістив ролик, в якому його знято під час відпочинку на березі озера, яке розташоване в Полтавській області, передають Патріоти України. Це перша публікація Кулеби після звільнення з посади глави М...

Отруївся водою та ледь не став здобиччю звірів: Юнак кілька днів блукав у горах, аби втекти до Румунії

неділя, 8 вересень 2024, 21:14

На Закарпатті прикордонники знайшли 21-річного юнака, для якого спроба незаконного перетину кордону ледь не закінчилася загибеллю. Хлопець чотири дні блукав у горах. Про це повідомляє Держприкордонслужба, передають Патріоти України. Надивившись у соцме...