Доводиться розтоплювати лід... відкритим вогнем: Машиністи "Укрзалізниці" показали "середньовічні" умови роботи (фото, відео)

Співробітники "Укрзалізниці" поскаржилися, що через відсутність склообігрівачів змушені розтоплювати лід на вікнах кабіни локомотива за допомогою вогню. Відповідні відео в одному з потягів записали машиніст і помічник машиніста. Ролики в понеділок, 15 лютого, опублікував Telegram-канал PavlovskyNews, повідомляють Патріоти України.

Працівники УЗ показали, що лобове скло в потязі було повністю покрите льодом, а дорогу попереду практично не видно. Керувати їм доводилося майже "наосліп".

Чоловік підпалив папір і в руках тримав його біля шибки з боку машиніста, щоб хоча б якось розтопити лід. "Обігрів часів середньовіччя", – прокоментував ситуацію PavlovskyNews.

Машиніст також звернувся до глави УЗ Володимира Жмака з претензією, запитавши, чи не заслуговують залізничники на підвищення зарплати.

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...