Довжина траншей становить 60-70 метрів: У Маріуполі знайшли третю найбільшу братську могилу (фото)

Під Маріуполем у селищі Старий Крим виявили вже третє місце масового поховання жителів міста. На супутникових знімках видно, що довжина траншей становить до 70 метрів, передають Патріоти України.

Відзначається, що третє місце масового поховання під Маріуполем зафіксував супутник Planet. Траншеї для братської могили з'явилися на кладовищі Старого Криму 24 березня, практично відразу після окупації селища російськими військами. На супутникових знімках можна побачити, що довжина траншей становить 60-70 метрів.

Загальна протяжність місця масового поховання збільшилася до більш ніж 200 метрів.

Також ситуацію прокоментував мер Маріуполя Вадим Бойченко. Він зазначив, що владі відомо про ці братські могили, оскільки росіяни залучають для поховання місцеве населення за їжу.

"Вони нам і повідомили, що треба "трудогодин" напрацювати, щоб тобі дали їжу, воду... зараз в Маріуполі недостатньо гуманітарки, яку вони завозять, тому люди змушені це робити", - зазначив Бойченко.

На Закарпатті прикордонник застрелив жителя Дніпра, який намагався незаконно перетнути кордон

п’ятниця, 17 травень 2024, 13:54

Військовослужбовець прикордонного загону застрелив 39-річного жителя Дніпра під час його спроби перетнути українсько-румунський кордон на Закарпатті. Прикордонника вже затримали працівники Державного бюро розслідувань (ДБР), повідомляють Патріоти Украї...

Про мотивацію

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:26

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...