"Дознімав "Голос" і поїхав": Блогерка розкритикувала Потапа і заявила, що він знову не в Україні

Репер та продюсер Потап вкрай рідко дає про себе знати і не розповідає, де він наразі перебуває, передають Патріоти України.

В одному зі своїх нещодавніх інтерв'ю артист говорив, що після війни мріє обійняти сина, дружину Настю Каменських та поїхати до того будинку в Ірпені, який він бачив розбомбленим. Блогерка Нателла Кірс у новому випуску свого YouTube-шоу задалася риторичним запитанням, а що заважає реперу це все зробити зараз:

"А яка ж перепона заважає Олексію поїхати до Ірпеня зараз? Чи не те, що він не в Україні? Як приїхав, так і поїхав. Дознімав "Голос" і більше не бачив причин залишатися", - сказала Кірс.

Потап / ©
Вона зазначила, що й зменшилася активність Потапа в соцмережах про війну в Україні: "Наразі навіть інформаційний штиль війни в Instagram. Остання публікація датована 22 березня", - додала блогерка.

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...

"З'являються ініціативи": Кого з українок можуть мобілізувати до ЗСУ

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:56

В Україні формують добровольчий підрозділ БПЛА для жінок, який працюватиме в тісній інтеграції з Силами оборони. Про це днями повідомив командир роти ударних БПЛА "Орден Сантьяго" Ігор Луценко, передають Патріоти України. За його словами, набір здійсню...