"Дозволяли сидіти тільки на підлозі": Як українка працювала хатньою робітницею в Індії (фото)

Мати служанку-європейку престижно, але вона має бути дуже слухняною та входити до будинку... тільки босою.

Ведуча тревел-проєкту "У кого більше " Аліна Мисечко в одному з випусків змагалася із співведучим Валентином Чернявським за відпочинок у найдорожчому готелі. Зйомки проходили в індійському Джайпурі, де Мисечко влаштувалася хатньою робітницею, повідомляють Патріоти України.

"В Індії це досить високооплачувана робота. Особливо цінують працівниць європейської зовнішності. Для того, щоб підібрати хороших роботодавців, я звернулась у спеціальне агентство. На щастя, моя анкета сподобалася дуже багатій родині. Їх називають королями кур'єрських доправлень у Джайпурі. У цієї родини доволі жорсткі правила для працівників. Головні 3 умови такі: треба бути з Європи та знати англійську, треба бути побожною і смиренною, аби не порушити десятки правил господині того поважного будинку", - розповіла ведуча проєкту, що показує "Новий канал".

До будинку прислуга завжди заходить боса. "Господиня взуття не зняла. Інтер'єр оселі – королівський. Але тішитись могла я лише від вигляду, ніяк не від зручності. Все тому, що існує 2-ге правило – слуги сидять лише на підлозі. 3-тє правило в домі: починати роботу лише після процедури омивання. Потрібно було помити руки, обличчя та пополоскати рота. Господиня розповіла, що в будинку багато не лише дорогих, а й священних предметів, тож треба бути чистою та достойною", - зазначила Мисечко.

Її 1-м завданням було ручне прання. У заможних сім'ях Індії заведено дорогі речі прати руками, а буденні – в машинці. Далі Мисечко потрібно було протерти пил по всьому 1-му поверху.

"Там була антикварна ваза ручної роботи з кісток верблюда за $15 тис. Боялася навіть торкатися тієї вази. На щастя, моя акуратність мене не підвела. Але проблеми таки мене не оминули. Зазирнула в невелику кімнату, де стояли ікони, аби прибрати й там. Виявляється, що робити таке було суворо заборонено, адже це престол зі святинями. Господиня будинку була дуже обурена, тож не хотіла більше давати мені роботу. Я вмовила її ще на один шанс – побути репетиторкою її доньки. Потрібно було просто поспілкуватись з нею англійською, адже в мене хороший рівень мови", - додала ведуча.

Друг намагався врятувати, але марно: В Одесі чоловік зарізав 16-річного підлітка (фото, відео)

середа, 8 травень 2024, 13:52

В Одесі правоохоронці затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві 16-річного школяра. Про це повідомили в ГУНП Одеської області, передають Патріоти України. Зазначається, що ввечері 6 квітня двоє підлітків йшли додому, коли незнайомі чоловіки попро...

"Бидло не буде з цього сміятись, тому що стане неприємно": Військовий запропонував "Кварталу 95" сюжети для трьох номерів

середа, 8 травень 2024, 13:44

Ветеран АТО і учасник бойових дій на Донбасі Антон Колумбет відреагував на черговий скандал, у який втрапили гумористи студії «Квартал 95» – цього разу вони розбурхали мережу недоречними жартами про військових, передають Патріоти України. Колумбет заз...