Дозволяв собі зайве: Українська акторка заявила в поліцію про домагання колеги прямо на зйомках (фото)

Артистка-початківець Тетяна Острецова звинуватила колегу, актора Володимира Владимирова, в сексуальних домаганнях. Дівчина не тільки виступила з публічним повідомленням, але й звернулася в поліцію із заявою, в якій просить покарати кривдника, передають Патріоти України.

Як написала акторка на сторінці у Facebook, вона хоче, щоб ця ситуація стала хорошим уроком для тих, хто переживав подібне, а також для тих, кому, можливо, доведеться зіткнутися з домаганнями. "Я пережила нервовий зрив і завдяки близьким людям змогла впоратися з усім потоком негативу і нерозуміння в мою адресу", - зазначила Тетяна.

Про домагання Острецова публічно заявила 23 серпня, вибравши для цього соціальну мережу. Акторка стверджує, що Владимиров не раз дозволяв собі зайве прямо під час зйомок. За її словами, актор в кадрі хапав її за інтимні місця.

"У дублях я намагалася викручуватися як могла, щоб він не зміг знову це зробити. Протягом 4-5 дублів цей збоченець кожен раз намагався підніматися рукою вище колін, але я викручувалася. Я досі відчуваю на своєму тілі відчуття від цього морального виродка", - написала артистка.

Тоді Тетяна вирішила не зупиняти зйомки, дівчина не хотіла підводити творчий колектив картини. Тепер акторка шкодує про своє мовчання.

"Моя помилка в тому, що я відразу ж не зупинила зйомки, тому що я чітко розуміла, що якщо я дам собі зараз слабинку і пущу на самоплив емоції - далі я вже не зможу працювати, так як всередині вже була істерика, і тому я боялася, що через мене зірветься зміна. Я це визнаю і шкодую, що не припинила це", - зазначила Острецова.

"За фактом скоєних стосовно мене неправомірних дій, мною спільно з юристами зроблено ряд юридичних заходів. У тому числі ми подали заяву про вчинення злочину в поліцію, додавши до нього відео та інші, наявні у мене на даний момент, докази", - зізналася Острецова.

Володимир Владимиров - 51-річний актор з Києва, який відомий завдяки невеликим ролям у серіалах. А саме - "Заходьте без дзвінка", "Речдок", "Скажена лікарня" та "Слуга народу", де зіграв президента Франції Еммануеля Макрона.


"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...

В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:55

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...