Драма дня: Легкоатлетка впала за метр до фінішу і втратила "золото" чемпіонату світу

Драма дня: легкоатлетка впала за метр до фінішу і втратила "золото" чемпіонату світу. ВІДЕО

Лідерка збірної Нідерландів з легкої атлетики Фемке Бол впала на останніх метрах естафети 4х400 метрів на чемпіонаті світу, який проходить у Будапешті. 23-річна чемпіонка Європи та переможниця Діамантової ліги виборювала "золото", але в результаті залишилася ні з чим, передають Патріоти України.

Бол бігла на останньому етапі естафети й на фінішній прямій випереджала головну конкурентку із США. Коли до фінішної межі залишалися лічені метри, Бол спіткнулася і впала на бігову доріжку.

Фемці вдалося швидко піднятися і закінчити третьою гонку, проте в результаті вона і вся команда була дискваліфікована, тому що під час падіння нідерландка упустила естафетну паличку, що вважається порушенням правил.

Збірна Сполучених Штатів завдяки падінню конкурентки не лише стала переможницею мундіалю, а й встановила світовий рекорд. Час 3:08.80 хвилин став найшвидшим в історії у змішаній естафеті на цій дистанції.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...