DreamCar.ua: В Україні перетворили "Волгу" на кабріолет (відео)

Після покупки машина відразу вирушила в гараж де її розібрали до голого кузова.

Хлопці з харківського автомобільного проекту DreamCar.ua перетворили стару "Волгу" на кабріолет і розповіли про це 10 вересня у відео-ролику на своєму каналі в YouTube, передають Патріоти України.

"Ще один проект на базі "Волги" ГАЗ-24. Цього разу в наші руки потрапила "Волга", з якої зробили кабріолет. Цей автомобіль купив дідусь ще у далекому 2012 році. І з тих пір її життя заграло новими фарбами. Після покупки машина відразу вирушила в гараж де її розібрали до голого кузова" - розповідає команда DreamCar.ua.

Автомобілю ГАЗ зрізали дах і кузов втратив свою жорсткість. Провели цілий ряд робіт з посилення кузова: зробили інтегровану раму і додали поперечну раму в салон автомобіля. Після посилення кузова всю фарбу зачистили, проблемні місця зашпаклювали і автомобіль повністю перефарбували.


Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...