Дрібниця, але приємно: У Росії згоріла будівля із компанією, де випускали портрети Путіна

Компанія "Флаги-Иркутск" спеціалізується на випуску символіки різних країн і портретах російського лідера Володимира Путіна, прем'єр-міністра, глави Федеральної служби безпеки РФ, федеральних міністрів і губернатора.

В Іркутську (Росія) у великій пожежі 28 грудня згоріла адміністративна будівля, де розташовувалися кілька компаній, зокрема й із випуску портретів президента Володимира Путіна. Вогонь у двоповерховому приміщенні на вулиці Воронезькій, 3а годину поширився на площі 2 тис. кв. метрів. Про це повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на регіональне управління міністерства надзвичайних ситуацій РФ (щоб подивитися фото і відео, доскрольте новину до кінця).

Зазначено, що в пожежі "зазнав значних пошкоджень" об'єкт, у якому були автосервіс, гараж, швейна майстерня, а також упритул прибудований склад.

"Пожежно-рятувальним підрозділам МНС вдалося відстояти тепловий вузол, що забезпечує теплопостачанням 32 об'єкти, зокрема три соціальнозначущі, а також розташований неподалік житловий будинок. Постраждалих немає", – повідомили рятувальники.

Вони підкреслили, що щільна забудова посприяла поширенню вогню. Загальна площа пожежі становила 2 тис. кв. метрів. Жителів сусіднього будинку довелося евакуювати.

ЗМІ додали, що в згорілій будівлі розташовувалися монтажна компанія "ЭкспрессЛайн", фірма "Комфортная среда", яка випускала підйомники і пандуси, а також "Флаги-Иркутск", що спеціалізується на випуску символіки різних країн і портретах російського лідера Володимира Путіна, прем'єр-міністра, глави Федеральної служби безпеки РФ, федеральних міністрів і губернатора.

Місце НС в Іркутську

Яніна Соколова прокоментувала свою рекламу психологічної допомоги, яка обурила українців

вівторок, 21 травень 2024, 20:27

Кілька днів тому у центрі Києва з’явилася реклама служби психологічної допомоги із депресивними написами, які обурили українців. Журналістка Яніна Соколова, чий фонд розмістив рекламу, визнала, що вони помилилися із концепцією, передають Патріоти Украї...

Двічі виводив особовий склад з оточення. На війні з Росією загинув тренер із гімнастики

вівторок, 21 травень 2024, 20:16

На війні проти російських окупантів загинув український тренер Андрій Лифар. Про це повідомляє Ukrainian Gymnastics Federation, передають Патріоти України. Про чоловіка відомо, що він був родом із Лисичанська Луганської області, мав позивний Акробат. М...