Дрібниця із великими наслідками: Поліція назвала причину потужних вибухів у Кропивницькому (відео)

Швидше за все, при під'єднанні до цистерни під великим тиском відпав шланг.

Вибухи на АЗС у Кропивницькому. Фото: прес-служба ДСНС.

Імовірною причиною пожежі на газовій автозаправній підстанції у Кропивницькому, яка трапилася в середу, 27 березня, є від'єднання шлангу від цистерни з пальним. Про це повідомив начальник Головного управління Нацполіції у Кіровоградській області Роман Козьяков, передають Патріоти України.

Він зазначив, що правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 272, ч. 2 (порушення правил безпеки під час виконання робіт із підвищеною небезпекою). "Швидше за все, при під'єднанні до цистерни під великим тиском відпав шланг. Це одна з причин, які ми розглядаємо. Правоохоронці поки з'ясовують деталі в рамках кримінального провадження, яке відкрили працівники Кропивницького відділу поліції", — сказав він.

Правоохоронці також повідомили, що планують визначити з місцевою владою напрямок роботи щодо тих автозаправних станцій у місті, які треба перевірити. Козьяков уточнив, що поліція з'ясовуватиме кількість таких підприємств у Кропивницькому.

"Що стосується діяльності автозаправок, надаватиметься оцінка законності чи незаконності їхнього функціонування. Однозначно сказати, скільки таких АЗС у місті, я не можу, будемо з'ясовувати це питання", — додав він.

Джерело: Обозреватель

Правила нарахування пенсій в Україні: Кому за новим законом не зарахують стаж за останні 10 років

понеділок, 29 квітень 2024, 23:50

Відповідно до нових змін у законодавстві, українцям, які працювали за кордоном, спростили облік страхового стажу. Однак деяким особам до стажу можуть не зарахувати останні 10 років, повідомили у Міністерстві соціальної політики, передають Патріоти Укра...

Торгівля людьми на Одещині: Спритна "пані" відправляла жінок у рабство до сусідньої країни (фото)

понеділок, 29 квітень 2024, 22:55

В Одеській області викрили і ліквідували міжнародний канал торгівлі людьми, який організували 56-річна місцева жителька. Вона заманювала жінок у Румунію, де ті потрапляли у трудове рабство. Про це повідомляє Держприкордонслужба, передають Патріоти Укра...