"Друг шукає незайману": Як російський работорговець заманював школярку (фото)

У продажу дитини в сексуальне рабство брали участь двоє осіб - один знайомився, а другий домовлявся про угоду.

У продажу дівчини в сексуальне рабство брали участь двоє осіб. Фото: Комсомольська правда.

Опубліковано листування жителя Москви, який намагався продати 16-річну дівчину в сексуальне рабство, з його жертвою. Текст повідомлень наводить «Комсомольская правда», передають Патріоти України.

У продажу дитини в сексуальне рабство брали участь двоє осіб - один знайомився, а другий домовлявся про угоду. Юрій познайомився з дівчиною в соціальній мережі. Судячи з повідомлень, які він відправляв, чоловік намагався бути чемним і ввічливим. У листуванні він часто схиляє Віку до розмови про секс, а коли настав зручний момент, запропонував їй продати свою цноту за 5000 доларів.

З листування випливає, що Юрій усвідомлював неповноліття Вікі. Також він цікавився, чи розповідала дівчина своїй мамі про спілкування. Другим учасником работоргівлі був 32-річний Саїд. Його затримали 9 липня в одному з ресторанів Москви, коли він намагався продати Віку в сексуальне рабство за 500 000 рублів. Відносно нього вже порушено кримінальну справу за статтею «Торгівля людьми».

У звичайному житті Саїд виховує сина, і взагалі його сторінка в соціальній мережі переповнена фотографіями з дітьми. Акаунт чоловіка у соцмережі створює враження, що Саїд зразковий батько, якщо не брати до уваги, що насправді він торговець дітьми для сексуального рабства.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...