"Друга леді?": Нове фото Зеленського вразило українців

Разом із президентом для світлини позувала його... прес-секретар.

У мережі з'явилося фото президента Володимира Зеленського разом з його прес-секретарем Юлією Мендель, яке викликало неоднозначну реакцію користувачів. Знімок опублікувала Мендель на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Завтра у президента Володимира Зеленського обкладинка одного з найвідоміших європейських журналів. Тизер - наше спільне фото. На обкладинці, звичайно, тільки президент", – написала вона.

Користувачі соцмережі здивувалися і зазначили, що прес-секретар виглядає дуже гарно, а деякі пожартували щодо "другої леді країни".

Артем Мілевський зганьбився на пресконференції, переплутавши назву свого нового клубу (відео)

середа, 1 травень 2024, 22:05

Ексфутболіст київського Динамо та збірної України Артем Мілевський побував на презентації як новачок аматорського клубу Ігніс, який виступає в медіалізі, передають Патріоти України. На початку пресконференції Мілевський переплутав назву свого клубу, чи...

Зірка українського спорту розповів курйозну історію, як він здобув золоту медаль на Олімпіаді-2016

середа, 1 травень 2024, 21:42

Титулований український гімнаст Олег Верняєв пригадав цікаву історію, яка трапилась з ним під час Олімпійських іграх-2016 у Бразилії, передають Патріоти України. «У принципі, вся Олімпіада в Ріо була цікавою. У день фіналу на брусах [Олег завоював золо...