Другого Котовського з "бігуна" не вийшло: В Одесі зловили злодія, який втік із залу суду (фото, відео)

В Одесі поліція затримала підозрюваного в крадіжці, який втік з-під конвою під час обрання запобіжного заходу. Про це повідомила прес-служба поліції Одеської області, передають Патріоти України.
"Містянина, 1985 року народження, викрили днями в одному з офісних приміщень, куди він проник за комп'ютерною технікою. За даним фактом було розпочато провадження у ч.3 ст.15 та ч.3 ст.185 (крадіжка - Ред.) Кримінального кодексу України, в рамках якого зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу. Вчора під час обрання запобіжного заходу у Приморському районному суді Одеси чоловік, намагаючись уникнути відповідальності, сховався", - вказується в повідомленні.
Фото задержанного. ПолицияЩоб затримати втікача була введена спецоперація "Сирена", і через кілька годин місцезнаходження чоловіка було встановлено. Він переховувався в одній з квартир, що належить його знайомим. Підозрюваного доставили в територіальний відділ поліції. Вирішується питання про обрання правопорушнику запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...

Є певна тенденція: Чому українські біженці повертаються з-за кордону - дослідження

четвер, 28 березень 2024, 9:59

Українські біженці повертаються з-за кордону з різних причин. Найчастіше - з емоційних, але є й інші важливі чинники, передають Патріоти України. Як вибір країни та рівень доходів українців впливає їхнє на рішення повернутися до України, РБК-Україна ро...