Дружна робота героїв дворової команди: Півень та цап разом відбили курку у яструба (відео)

козел

На фермі в нідерландській провінції Гелдерланд камера спостереження зняла дивовижний випадок взаємовиручки тварин. На курку, яка нічого не підозрювала та щось клювала в траві, з неба несподівано спікірував яструб. Полетіло пір'я — свійський птах явно програвав у нерівній боротьбі. Але на допомогу самовіддано кинувся півень. А до нього майже відразу приєднався козел на ім'я Бруін. Хижак спасував перед двома супротивниками та покинув поле бою.

Незабаром з'явився і 59-річний фермер Яп Бетс. Він почув пронизливе перелякане кудкудакання і вибіг з дому, але півень з козлом встигли впоратися з нападником до приходу господаря.

Курка отримала травми, але загалом здорова.

Як пише видання Daily Mail, фермер каже, що це вже не перша подібна подія, яка змушує його пишатися своїми тваринами. Раніше курок двічі рятували від хижих птахів кози та індики.

Користувачі соцмереж називали півня і козла героями. І говорили, що відео нагадує їм сцену з діснеївського мультфільму.

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...