Дружина була в шоці: Чоловік захотів назвати свою дитину на честь колишньої дівчини

Чоловік запропонував своїй вагітній дружині назвати їхню дитину на честь його колишньої дівчини, яка трагічно загинула. Про це пише Lad Bible, передають Патріоти України.

Він розповів, що їхня дитина народиться через 12 тижнів і вони вирішили вибрати їй ім'я. Ось тоді спалахнув скандал, бо його дружині така ідея не сподобалася.

"У мене була дівчина приблизно шість років, перш ніж зустріти мою теперішню дружину. На жаль, вона померла, і я був абсолютно спустошений. Про це все ще боляче думати, і я завжди уявляв, як назвати дитину в її пам’ять", — пояснив він.

Чоловік розповів, що він розійшовся з Ненсі через два місяці після знайомства з нинішньою дружиною, а через два роки Ненсі померла.

"Вона була моєю найкращою подругою і втратити її було просто жахливо. Я відчуваю, що це був би чудовий спосіб згадати та вшанувати дорогого друга, за яким я сумую щодня", - додав Нік.

Після довгих дискусій із дружиною чоловік відмовився від такої ідеї. Втім, він не бачить нічого дивного, якби їхня дитина носила ім'я його колишньої.

"Я відмовився від цього і сказав, що важливо, щоб ми обоє погодилися щодо імені, але вона все ще наполягає, що воно дивне, і вона не розуміє, чому я це запропонував. Я не знаю, чи вона відчуває себе невпевнено, чи, можливо, вагітність викликає у неї стрес. Я, чесно кажучи, не бачу в цьому жодної проблеми", - розповів він.

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...