Дружина DZIDZIO зворушила мережу весільним архівним знімком: Як раніше виглядав артист

Дружина українського артиста DZIDZIO співачка SLAVIA (справжнє ім'я якої Ярослава Притула-Хома) зворушливо привітала чоловіка з днем народження та річницею весілля, а також показала архівні знімки. Вона опублікувала їх на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

"Переглядаючи фото з весілля, згадала багато приємних і смішних моментів. Те, з яким піднесеним настроєм я збирала листя і шишки, щоб прикрасити весільний стіл, тому що ти так любиш ліс. Квіти в волоссі, і букетах, через які я запізнилася на весілля, тому що все повинно бути ідеально (ох, цей перфекціонізм)", – написала SLAVIA.

Дружина співака також зазначила, що по дорозі ще встигла заскочити в салон, щоб зробити фото на новий паспорт з весільною зачіскою.

"А цей неймовірно красивий вид з ресторану на Львівську оперу, з якою у мене теж пов'язано багато приємних подій (перші виступи, перша зарплата, яку я отримала ще школяркою). Спогади, спогади... Їх ще так багато... Михайло, по- перше, з днем народження. Привітання, подарунки, поцілунки – особисто ", – підкреслила дружина DZIDZIO.

Відзначимо, що підписники засипали пару поздоровленнями з річницею і захопилися архівними знімки з весілля. "Щирі вітання!", "Гірко!", "Любові і затишку!", "Любові, любові і ще раз любові!", – пишуть користувачі в мережі.


Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...