Дружина французького президента Макрона перенесла тригодинну операцію

Бріжит Макрон вирішила скористатися послугами пластичних хірургів.

Перша леді Франції Бріжит Макрон, яка прагне виглядати молодше за свої роки, перенесла пластичну операцію, яка тривала три години і виконувалася під загальним наркозом. Як повідомляють французькі ЗМІ, операція була проведена фахівцями приватної Американської лікарні в Парижі (в цей медичний заклад звертаються багато знаменитостей, які бажають зовні омолодитися), передають Патріоти України.

У лікарню Бріжит приїхала в супроводі щонайменше чотирьох охоронців. Як пише журнал Closer, після хірургічного втручання, яке пройшло без ускладнень, мадам Макрон в той же вечір залишила клініку і протягом двох днів відпочивала в президентській резиденції «Лантерн», розташованій в парковій зоні Версаля. А потім відправилася в літню відпустку, приєднавшись до свого чоловіка в іншій президентській резиденції, яка знаходиться на Лазурному березі в замку Форт де Брегансон.
Як відомо Бріжит на 25 років старша за свого чоловіка - французького президента Еммануеля Макрона. Проте навколишні вважають, що душею вона навіть молодше за свій енергійного чоловіка. Коли в ході однієї з бесід з журналістами колишній вчительці сказали, що у Еммануеля рано з'явилося сиве волосся, вона відповіла: «О, знаєте, я вважаю це перевагою - те, що він старіє швидше, ніж очікувалося. Він зможе наздогнати мене!».
Бріжит викладала в школі, в якій навчався Еммануель. Він був однокласником її дочки.

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...