Дружина футболіста "Ворскли" не захотіла носити прізвище Москаль й без вагань стала Пердута

Хай недобрі люди сміються, побажаємо щастя молодому подружжю

Захисник "Ворскли" Ігор Пердута розповів про життя зі своїм незвичайним прізвищем та як порозумівся з коханою дівчиною, зазначають Патріоти України.

"Без жартів не обходилося і в дитинстві, і в дорослому футболі. Але мені щастило з людьми - з мого прізвища ніхто не сміявся зло. Все підколки завжди були дружніми і хорошими, і спрямовані на те, щоби підняти настрій, а не щоби з мене посміятися". Про це пише "Полтавщина спорт"

"Я розумію, що саме слово Пердута досить кумедне, і якби я сам почув таке прізвище, я би посміхнувся. Ви ж напевно чули, як мене партнери кличуть на поле Пердя або Пердюня. І жодного разу це не було якоюсь образою. Прізвище не приносить мені ніякого дискомфорту.

Пердута каже, що він родом із Західної України.

"Був певний мандраж, адже я з заходу України їхав до Полтави, де мене ніхто не знає. Але і тут всі, хто мене оточував, вели себе адекватно.

Моя дружина молодчинка. Я сам здивувався, якщо чесно, як легко вона взяла моє прізвище. Вона ще так здивовано у мене питала: "Тю, а яке ще прізвище я повинна брати?" Зрештою, у неї дівоче прізвище Москаль, - сказав Пердута.

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...