Дружина каже, що ще й побили: У Мукачеві представники ТЦК затримали співвласника книгарні "Книжковий лев"

Співвласника книгарні "Книжковий лев" затримали представники ТЦК. Про подробиці затримання Олександра Рябчука розповіла його дружина Тетяна. Першою про це повідомила менеджерка книгарні "Книжковий Лев" Катерина Іванова, передають Патріоти України.

Як заявила Катерина Іванова, Олександра Рябчука затримали прикордонники на вокзалі в Мукачеві. Це сталося вчора, 2 вересня. Після цього, працівники ДПСУ передали чоловіка до Мукачівського РТЦК та СП та відправили в поліклініку для проходження ВЛК.

Рябчук та його дружина намагались оскаржити рішення ВЛК та направити на повторне обслідування, оскільки в чоловіка є суттєві проблеми з опорно-руховим апаратом, однак за словами авторки допису, щодо чоловіка з жінкою застосували фізичну силу.

"На цьому свавілля працівників Мукачівського РТЦК та СП не закінчилось. Знаючи про виклик поліції та заяву про побиття від дружини Саші, вони змусили Сашу написати заяву під запис на відео, що він не має до них претензій; вимагали від дружини Саші забрати заяву в поліцію", - пише Катерина.

Зокрема, за словами дружини Олександра Рябчука, Тетяни Тимченко, після затримання вона більше не бачила свого чоловіка, а зв’язку із ним немає.

Дружина Олександра Рябчука розповіла подробиці його затримання

"Перш за все, Олександр досі не отримав повістки. Його затримали працівники Держприкордонслужби для уточнення військово-облікових даних. Після цього я більше його не бачила, а з допомогою адвоката дізналася, що його направили на ВЛК. В Олександра є захворювання, що пов’язані із опорно-руховим апаратом, проте їх проігнорували. Крім того, під час комісії не було терапевта чи хірурга. Ми хотіли отримати направлення на повторне проходження ВЛК, відповідно до усіх правил та з урахуванням огляду усіх лікарів", - пояснила Тетяна Тимченко.

Вона каже, що спершу працівники ТЦК погодилися на повторне ВЛК, проте незабаром приїхав мікроавтобус із чоловіками в камуфляжі, які посадили Олександра в авто та повезли у невідомому напрямку. "Я власними очима бачила, як вони били його в цьому "бусику". Коли намагалася втрутитись - з дороги прибрали й мене", - додала Тетяна.

Жінка написала заяву до поліції. Крім цього, адвокатка родини подала скаргу стосовно рішення ТЦК та СП. Через зв’язки у Закарпатському ТЦК Тетяні вдалося з’ясувати, що її чоловіка вночі переправили на полігон у Рівному.

Джерело: Еспресо.ТV

"Розбите серце": Жінка розлучилася з чоловіком через два тижні після весілля і назвала причину

середа, 4 вересень 2024, 23:55

Жінка з розбитим серцем розлучилася з чоловіком всього через два тижні після весілля. Вона не змогла пробачити йому те, що він зробив на своїй парубочій вечірці. Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Наречена організувала виїзне весілля з бат...

Українцям відмовляють в субсидіях: Ось хто не отримає допомоги від держави

середа, 4 вересень 2024, 23:40

В Україні діє спрощений механізм звернення по таку допомогу – без збирання довідок та витрачання часу на заповнення декларації. Водночас в отриманні субсидії може бути відмовлено – проте, якщо виправити помилки, отримати її все одно можна буде, передаю...