Просто вау! Дружина Комарова похвалилася фігурою в обтислій сукні

Дружина Комарова похвалилася фігурою в обтислій сукні. Фото

Дружина українського телеведучого Дмитра Комарова – 23-річна Олександра Кучеренко – поділилася з шанувальниками знімком, на якому продемонструвала стильне вбрання яскраво синього кольору. Дівчина позувала на телеканалі в студії. Відповідне фото вона опублікувала на сторінці в Instagram. Фанати оцінили лук Кучеренко і засипали її компліментами, передають Патріоти України.

Так, кохана Комарова з'явилася в довгій сукні синього кольору, яка обтягувала її струнку фігуру. Свій аутфіт дівчина доповнила бежевими туфлями-човниками. Крім того, обраниця ведучого розпустила своє довге волосся і зробила легкий денний макіяж з акцентом на губи.

Користувачам мережі сподобався новий знімок Кучеренко, і вони залишили безліч приємних коментарів під публікацією. "Приємно дивитися на натуральну красу, без ботокса", "Красуня і розумниця", "Гарний журналіст", – пишуть люди.

Коротко про знаменитість:
  • Кучеренко поки починає свій шлях на телебаченні і зараз веде ефір на каналі ICTV. Її захоплення танцями вже переросло у професійну діяльність.
  • Володарка титулу "Міс Україна 2016" двічі брала участь у фестивалі Blackpool Dance Festival, який проходить у Великобританії.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...