Дружина Кожари несподівано зізналася у вбивстві Старицького

Дружина Кожари зізналася, що випадково вбила Старицького

Ексміністра закордонних справ України Леоніда Кожару підозрюють у вбивстві медіа-менеджера Сергія Старицького. Втім під час судового засідання захист ексміністра заявив, що дружина Кожари зізналася у випадковому вбивстві, передають Патріоти України.

Захисники повідомили, що відповідну заяву дружина ексміністра Марина Козерод подала правоохороним органам 25 березня, заявив адвокат Кожари під час засідання.

Вбивство ексголови Сергія Старицького буцімто трапилося випадково, а Козерод уже зверталася до правоохоронців з проханням долучити її до проведення слідчих дій.

Адвокат спростовують версію конфлікту. За їхніми словами, у момент вбивства сам Кожара перебував на іншому поверсі будинку. Марина Козерод побачила у руках Старицького пістолет. Коли жінка спробувала відібрати зброю, та вистрелила.

Вчора вона написала заяву-зізнання про вчинення кримінального правопорушення. Це казус, який трапився у ту ніч, – заявив адвокат.

Водночас він наголосив, що Марину Козерод навіть не долучали до цілої низки експертиз, які проводили щодо Кожари. Прокурори ж підкреслили, що поки не отримували заяви Козерод, але з почутого зробили висновок, що це лише ствердження, що вона була свідком злочину, а не зізнання у його скоєнні.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...