"Людина може прожити без повітря кілька хвилин": Дружина Медведчука заговорила про самогубство

Телеведуча-мільярдерка та кума російського президента Володимира Путіна Оксана Марченко написала пост про самогубства. За словами дружини Медведчука, на такий крок людей спонукає відсутність любові. Також Марченко зазначила, що багатство ніяким чином не здатне врятувати від рішення накласти на себе руки, передають Патріоти України.


«Людина може прожити без повітря кілька хвилин, без води – декілька днів, без їжі – кілька тижнів. Але коли я читаю про людей, які накладають на себе руки, розумію, що повітря, вода та їжа – це, мабуть, не найголовніше, що потрібно людині. Я думаю, що ті люди йшли з життя так, бо в них не було любові», – написала Марченко.

За її словами, люди, які вирішили закінчити життя самогубством, просто чекали любові від когось. «А якщо в тебе немає любові, якщо ти не навчив цьому своє серце, нічого не порадує й не врятує: ні багатство, ні слава й краса, не кажучи вже про повітря, воду та їжу…», – додала вона.

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...