Дружина олігарха Ярославського заявила про розлучення

Марина Ярославська з Америки написала, що вже рік як вони розійшлися з Олександром Ярославським. 20 квітня Ярославська у сторіз Інстаграм повідомила, що їхні життєві шляхи розійшлись після 16 років подружнього життя, передають Патріоти України.

"16 років життя, стільки усього пройдено разом. Наші життєві шляхи розійшлися. Ми розійшлися понад рік тому. Важко говорити про такі речі, але я думаю, що прийшов час про це сказати”, - написала Ярославська.

Дружина олігарха додала, що разом з колишнім залишаються люблячими батьками для трьох дітей, із якими вона зараз перебуває в Америці. Судячи з фото у соцмережах, Марина поїхали в Штати у квітні, до цього постила фото з Європи, гірськолижного курорту Куршавель. Ще улітку Марина Ярославська публікувала кадри з яхти Олександра Ярославського, яку олігарх начебто збирався продати, аби допомогти Україні, але так і не зробив цього.

Чи означає слово "розійшлися" офіційне розлучення, невідомо. Останнє фото подружжя викладало ще у 2021 році. Після того, як Ярославський втік із України через смертельну ДТП, пара начебто дистанціювалася одне від одного.

Дружина Ярославського, Марина Свентицька, народилася в Ізюмі, була моделлю. Познайомилася з Ярославським у 2004 році. Весілля було у Лондоні через 12 років спільного життя. Це третій шлюб Ярославського, у якому народилося троє дітей. - син і двоє дочок.

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...