Дружина пішла до військового: Чоловік через ревнощі поглумився над могилою загиблого Захисника (фото)

У суботу, 23 березня, у Романівській громаді Житомирської області виявили наругу над могилою загиблого українського військового. Затриманий за злочин 39-річний місцевий мешканець пояснив свої дії ревнощами: мовляв колишня дружина його покинула та розпочала нові стосунки з військовим. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції Житомирської області, опублікувавши фото з місця події, передають Патріоти України.

До відділу поліції № 5 (Чуднів) Житомирського районного управління звернулася 62-річна жителька громади, яка повідомила про наругу над могилою її сина. На місці події поліцейські виявили пошкодження дерев’яного надгробника, металевого хреста, рамки з фотографією покійного та флагштоків, на яких кріпилися прапори. Також на території кладовища була хаотично розкидана похоронна атрибутика.

“У ході розслідування поліцейські з'ясували, що 22 березня ввечері до кладовища прийшов 39-річний житель цієї ж громади, який скоїв наругу над могилою солдата. Свої дії пояснив ревнощами: мовляв колишня дружина його покинула та розпочала нові стосунки з військовим... Фігурант таким чином вирішив помститися”, - йдеться у повідомленні поліції.

Поліцейські проводять досудове розслідування за ч.2 ст. 297 КК України, санкція якої передбачає обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

"Військо потребує людей": Жорін заявив про необхідність "негативної мотивації" для ухилянтів

четвер, 9 травень 2024, 8:50

Наразі немає можливості мотивувати українців йти до війська лише заохоченнями. Адже зараз на кону - майбутнє всієї держави та нації. Таку думку висловив екскомандир "Азову", заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін. "Я багато пишу про мобілізацію, тому ...

Одні проблеми! Доглядальниця для собак назвала чотири "найкошмарніші" породи

четвер, 9 травень 2024, 7:56

Жінка, яка вигулює собак, назвала чотири найгірших породи, з якими їй доводилося мати справу. Як пише Mirror, таким досвідом вона поділилася на Reddit. "Я працюю нянею для тварин, і чотири собаки, за якими я доглядаю, просто кошмар - я б ніколи не стал...