"Дружина постійно плаче": З'явилася трагічна новина про водія, який постраждав у страшній ДТП з Єфремовим (відео)

Водій автомобіля, в який врізався російський актор Михайло Єфремов в центрі Москви, помер від отриманих травм., передають Патріоти України.

Сергій Захаров був співробітником однієї з служб доставки їжі в Москві. Його смерть констатували о 5 годині ранку.

Смертельна ДТП сталася на Смоленській площі в центрі столиці РФ. За словами очевидців, Михайло Єфремов був за кермом автомобіля в нетверезому стані. Він на великій швидкості вилетів на зустрічну смугу, перетнув подвійну суцільну і лоб у лоб влетів у зустрічну машину.

За кермом постраждалого авто був 58-річний Сергій Захаров. У нього діагностували перелом ребер з двох сторін, перелом шийного відділу хребта, перелом стегна, закриту черепно-мозкову травму і травму внутрішніх органів.

Відзначимо, щодо Єфремова порушено справу за ч. 2 ст. 264 КК РФ ( "Порушення правил дорожнього руху і експлуатації транспортних засобів"), що передбачає до семи років позбавлення волі.

Дивіться відео з місця аварії:

"Великий красень, дуже агресивний": В Одесі рідкісна змія покусала директора зоопарку (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 12:29

В Одесі червонокнижна змія заповзла у житловий сектор та покусала директора Одеського зоопарку, який її ловив, інформують Патріоти України. Як розповів директор звіринця Ігор Біляков, вчора йому зателефонували співробітники ДСНС та розповіли, що на тер...

"Мікровампіри": Вчені розповіли про істот, які харчуються людською кров'ю

четвер, 18 квітень 2024, 12:14

Вчені провели дослідження та підтвердили існування організмів на Землі, які наділені характеристиками вампірів. Йдеться про бактерії, які живляться людською кров’ю. Про це інформує Daily Mail, передають Патріоти України. Як свідчить дослідження вчених ...