Дружина у нього теж була: Росіянин заплатив повії, щоб уникнути мобілізації на війну

Електрик з Москви заплатив повії, бо злякався, що його мобілізують на так звану "СВО". Причому гроші секс-працівниці чоловік перевів із дозволу своєї дружини. Про це повідомляють росЗМІ, передають Патріоти України.

45-річний електрик Андрій втомився від сімейного життя і вирішив урізноманітнити дозвілля. Він знайшов через інтернет повію, але ось до зустрічі справа не дійшла: дівчина назвала надто велику суму натомість росіянин відмовив.

Відразу після розмови до нього перетелефонував сутенер і повідомив електрику, що за ним тепер нібито закріплений борг у 46 тисяч рублів за невдалу спробу зателефонувати повії.

Такий рівень маркетингу Андрія дуже здивував, тож і платити він відмовився. У відповідь сутенер сказав, якщо електрик не поверне «борг», його мобілізують і «примусять обслуговувати військових в окопах, причому безкоштовно». Загроза звучала настільки переконливо, що Андрій злякався і поспішив зізнатися у всьому дружині.

Трапився скандал, втім, дружина швидко охолонула, ще раз оцінила фронтові перспективи Андрія і все-таки дозволила йому «повернути борг» за дзвінок повії. Після цього електрик перевів сутенеру 46 тисяч, проте той зажадав вже вдвічі більше. І лише тоді Андрій зрозумів, що ніяка мобілізація йому не загрожувала, чоловік просто попався на шахраїв. Тепер замість інтиму та грошей в електрика залишилася тільки дуже зла дружина.

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...