Дружина усе знала: Коханка розчленованого репера з України розповіла про стосунки з ним

Марина Кохал дуже ревнувала чоловіка та розлучатися не хотіла.

У Санкт-Петербурзі співробітники Слідчого комітету Росії допитали коханку українського репера Енді Картрайта (Олександра Юшка), якого розчленувала дружина Марина Кохал. Про це повідомив MK.RU адвокат потерпілої сторони Антон Кобіт, передають Патріоти України.

Так, 25-річна дівчина Надія Романенко зізналася, що в них з репером були тривалі стосунки, і вони планували залишитися разом. У бесіді з РЕН ТВ коханка розповіла, що познайомилася з Юшком в 2014 році, але тісно спілкуватися почала в 2017 році, коли музикант вже був одружений. Незабаром дружина репера дізналася про іншу дівчину, знайшовши на одязі чоловіка жіноче волосся. Кохал спочатку поголила голову, а потім перефарбувалася, щоб не бути схожою на його пасію.

Коханка Картрайта Надія Романенко

За розповідями Романенко, Картрайт хотів розлучитися з дружиною, коли в неї почалися нервові зриви. Однак коли про це заходила розмова заходила, Кохал брала дитину на руки і починала кричати.

Дівчина останній раз бачилася з Юшком в березні, а потім вона поїхала до Пензи. 27 липня Надія написала, що виїжджає до Петербурга, на що їй прийшла відповідь: "Які пропозиції?" Вона запідозрила, що телефон репера знаходиться в руках Кохал, і вирішила припинити листування.

Кохал змінила зовнішність після того, як дізналася про зраду чоловіка


І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...