Дружина вбила чоловіка за те, що він не повіз її в Дубай на день народження (фото)

В Індії в місті Пуна штату Махараштра помер 38-річний чоловік, якого дружина вдарила кулаком по обличчю, мабуть, образившись на нього за те, що він не захотів везти її в Дубай (ОАЕ) на святкування дня народження. Про це пише India Today, передають Патріоти України.

За словами співробітників правоохоронних органів, інцидент стався вдень 24 листопада в районі Ванваді. Загиблий, Нікхіл Кханна, за даними поліції, був забудовником.

"Під час розслідування з'ясувалося, що у 36-річної дружини загиблого, Ренукі, 18 вересня був день народження. Вона хотіла відсвяткувати його в Дубаї, але чоловік не виконав її прохання. Крім того, 5 листопада у подружжя була річниця весілля, і вона очікувала від чоловіка якогось гарного подарунка. Жінка також була засмучена, оскільки хотіла поїхати в Делі на день народження родича, але чоловік не дав їй позитивної відповіді", — сказав співробітник поліцейської дільниці Ванваді.

24 листопада подружжя сильно посварилося через ці питання. У пориві гніву жінка вдарила чоловіка по носу, що призвело до рясної кровотечі і втрати свідомості, сказав представник поліції.

Після того як сусіди повідомили про те, що трапилося, на місце прибула поліцейська бригада, яка доправила потерпілого в лікарню Sassoon General Hospital, де його визнали мертвим.

Співробітник поліції зазначив, що наразі з'ясовується, чи била жінка свого чоловіка тільки кулаком, чи будь-яким предметом. За його словами, точна причина смерті буде відома тільки після розтину. "Ми взяли жінку під варту, і подальше розслідування справи триває", - сказав він.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...