Дружина Віктора Павліка відкрила власний магазин (фото)

Дружина співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова поділилася з шанувальниками звісткою. Вона нарешті розсекретила, яким бізнесом зайнялася. Катерина стала бізнесвумен та заснувала власний бренд одягу для дітей. Про що розповіла в Instagram, передають Патріоти України.

"Тут душа. Наші дітки - найкраще, що з нами трапляється в цьому житті. Сoming soon… ", – повідомила Реп'яхова.

Наразі Катерина готує до продажу речі власного виробництва, підбирає тканини та узгоджує моделі. А скоро відбудеться перша фотосесія речей для магазину. Окрім того, повідомила дружина Павліка, наразі вони працюють над пакуванням, етикетками та бірками.

© instagram.com/repyahovakate

© instagram.com/repyahovakate

Звісно, що обличчям бренду став син Катерини Реп'яхової та Віктора Павліка – однорічний Михасик. До речі, магазин також назвали на його честь – mimish.

© instagram.com/repyahovakate
© instagram.com/mimish.ua
Фани Катерини побажали їй успіху у стартапі і зізналися, що вже готові робити замовлення: "Вітаю вас зі створенням магазину! Обов’язково щось замовлю для свого синочка", " Ви - молодчина! Все вийде", "Чекаємо на стильний одяг для наших діток. Бажаю такої ж завзятості і любові до своєї справи, як зараз, ще на багато-багато років!".

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...