Дружину наркобарона Ель Чапо заарештували - колишня королева краси пішла по стопах чоловіка

Хоакін Гусман Лоера на прізвисько Ель Чапо (Коротун) вважається найвпливовішим і найбільш небезпечним наркоторговцем у світі. У 2019 році у США його засудили довічно, а тепер під арешт потрапила його дружина, 31-річна королева краси Емма Коронель Айспуро. CNN пише, що жінку звинувачують у міжнародній торгівлі наркотиками, передають Патріоти України.

Коронель затримали в аеропорту Даллеса (Вашингтон) і звинуватили у змові з метою поширення героїну, кокаїну, марихуани і метамфетаміну. У Міністерстві юстиції США вважають, що з 2014 року дівчина свідомо і навмисне вступала у змову з Ель Чапо та іншими злочинцями з метою наркоторгівлі. ФБР також вважає, що вона передавала повідомлення від Гусмана його соратникам під час ув'язнення в Мексиці, а в 2015-му допомогла чоловіку втекти з в'язниці.

Після повторного арешту у 2016 році Ель Чапо екстрадували в США. Охорона наркобарона була настільки суворою, що його кортеж із в'язниці до суду Брукліна супроводжували вертольоти, а Бруклінський міст перекривали щотижня протягом багатьох місяців. Такі заходи не дивують, адже після смерті Усами Бен Ладена Ель Чапо вважався найнебезпечнішим розшукуваним злочинцем в світі.

Гусман і Коронель одружилися у 2007 році. ФБР стверджує, що батько дівчини був членом наркокартеля Гусмана. Після арешту наркобарон передав дружині право на використання свого імені, щоб вона змогла випускати одяг під брендом Ель Чапо. У 2019 дівчина з'явилася в американському реаліті-шоу про життя дітей членів картелів Cartel Crew. "Сумно, що вони судять нас, не знаючи нас, - сказала Коронель. - Іноді ви просто хочете робити те, що роблять інші. Ми хочемо бути нормальними".

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...