Друзям Кернеса можна все? У Харкові колишній топ-чиновник влаштував жахливу ДТП та погрожував свідкам (фото, відео)

У Харкові на проспекті Перемоги колишній топ-чиновник (за даними ЗМІ, це колишній радник мера Геннадія Кернеса Юрій Санін) влаштував жахливу ДТП та погрожував свідкам, передають Патріоти України.

Екс-чиновник перебував у стані алкогольного сп'яніння і після інциденту поводився неадекватно. ДТП сталася пізно ввечері 8 червня. В результаті як мінімум чотири людини були госпіталізовані.

Як повідомляє Telegram-канал "ХС Харків", після інциденту винуватець закрився в своєму автомобілі, його оточила юрба розлючених перехожих.

Коли приїхали поліцейські, чоловік все ж вийшов з машини. На кадрах, що з'явилися в мережі, видно, що він знаходився в стані алкогольного сп'яніння і погрожував одному зі свідків. Відео містить нецензурну лексику.

Проходити тест на алкоголь екс-чиновник відмовився. У лікарні, куди його привезли для здачі аналізів, він влаштував перепалку. Через неадекватну поведінку йому навіть не змогли зробити кардіограму. В результаті винуватець ДТП здавати аналізи відмовився і поїхав з лікарні.

Юрій Санін - екс-радник Геннадія Кернеса та колишній начальник департамента земельних ресурсів Харківської міськради.

У 2018 році йому оголосили про підозру у зловживанні службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки. За даними прокуратури Харківської області, Санін з порушенням законів підписав проект, завдяки якому в приватну власність передали 0,22 гектари державної землі. Йдеться про дві ділянки, які були в постійному користуванні держпідприємства "Київська лісова науково-дослідна станція".

Тоді за підсумками судового засідання Саніну було обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...