ДТП із харківською мажоркою Зайцевою: У справі сталися зміни

Із автомобіля засудженої було знято арешт.

Олена Зайцева у суді. Фото: УНІАН.

Сьогодні, 22 жовтня, Київський районний суд задовольнив прохання Василя Зайцева з приводу зняття арешту автомобіля Lexus, на якому Олена Зайцева була в момент резонансного ДТП. Про це повідомляє видання KHARKIV Today, яке посилається на адвоката потерпілих Дмитра Марцоня, передають Патріоти України.

Марцонь виступав проти задоволення клопотання. Він розповів, що підстави для цього були. На його думку, вони спеціально проігнорували вимоги закону, щоб не піднімати резонанс. Стосовно слідства відкрито нове кримінальне провадження в ДБР. І цей автомобіль може бути додатковим доказом.

Адвокат вважає, що слідчі ДБР все ж можуть накласти на автомобіль повторний арешт. Він також підкреслив, що кошти від продажу розбитого люксового автомобіля можуть піти на виплату компенсації постраждалим, які в даний час не отримали нічого. Нагадаємо, що суд зобов'язав Олену Зайцеву і Геннадія Дронова виплатити потерпілим компенсацію у розмірі близько 8 млн гривень.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...