ДТП з білорусами під Києвом: Водій втік на швидкості та відкупився, власник "кубика" вже ганяв п'яним (фото)

Водій Mercedes-Benz, який протаранив у межах смт Козин Обухівського району Київської області автомобіль громадян Білорусі, після зіткнення не тільки не зупинився, але і на великій швидкості зник із місця ДТП. Згодом він "розібрався" з постраждалими. Журналісти з'ясували нові подробиці "таємничої" ДТП і хто власник автомобіля, повідомляють Патріоти України.

"Виніс" авто з дороги і втік

Як з'ясували наші журналісти, в поліцію ввечері 12 вересня подзвонив випадковий свідок. За його словами, він проїжджав повз, але побачив автомобіль, що вилетів із дороги, і зупинився, щоб дізнатися, чи не потрібна допомога. У машині на білоруській реєстрації, за словами свідка, перебували чоловік із дружиною та дитина семи років.

"На перший погляд медична допомога людям була не потрібна, а ось задня частина авто була серйозно пошкоджена", – розповів киянин.

Очевидець подзвонив на 102. Також у поліцію, за його словами, дзвонила й жінка з пошкодженого Volkswagen Polo.

За словами Дениса (він громадянин Білорусі, а в момент аварії перебував за кермом Volkswagen), ДТП сталася близько 19 години: "Поліція приїхала пізно, приблизно через півтори години. Але до цього часу ми начебто розібралися самі".

На уточнювальне запитання, чи домовився водій "кубика" з білорусами, чоловік відповів: "Можна сказати й так". А ось за інформацією наших джерел, через чотири години після аварії білоруси знову дзвонили в поліцію і говорили, що наряд так і не приїхав. З чим пов'язана така повільність – із реальною завантаженістю патрульних чи з "активними діями" водія та/або власника "кубика" – залишається тільки припускати.

ДТП сталася в смт Козин під КиєвомНа думку співрозмовника у правоохоронних органах, найімовірніше, власник Mercedes заявить про викрадення авто, причому заднім числом. "Це звичайна схема для того, щоб уникнути відповідальності", – розповів поліцейський.

Приводом же для "екстреного розрулювання" ДТП, що сталася в Козині, могло послужити те, що водій "кубика", наприклад, був п'яний і не хотів попастися патрульним.

На користь цієї версії говорить те, що 28 серпня 2021 року водій Mercedes АА0050ІЕ, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння, вже попадався поліцейським у Голосіївському районі Києва.

"Тоді чоловік кинув авто біля торгового центру "Домосфера". Дивним чином справу зам'яли, матеріали списали", – розповів наш співрозмовник.

За даними джерел, власник Mercedes-Benz АА0050ІЕ чорного кольору – Кушка Олег Васильович. Чи був саме він за кермом автомобіля 12 вересня (на момент ДТП в Козині) – поки невідомо, проте це легко можуть перевірити правоохоронці.

"Кубик" після ДТП не зупинився, а поїхав на великій швидкості.Також Кушка попадався на п'яному водінні і в 2015-му, того ж року був протокол і за вчинення ДТП.

На початку 2000-х у Києві людина з таким ім'ям і прізвищем фігурувала в столичній кримінальній хроніці. Тоді на залізничному вокзалі кілери розстріляли ексміліціонера, а Олег Кушка, який приїхав із ним на вокзал, був поранений. Убивці забрали велику суму в обнальщиків і зникли.

Джерело: Обозреватель

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...