ДТП з українцями в Польщі: Постраждалу впізнали тільки завдяки волоссю

Імовірною постраждалою в ДТП, яка сталася з автобусом у Польщі, є мешканка Кам'янця-Подільського Анастасія Кочеткова. Що ім'я жінки є в переліку тих, хто придбав квитки на цей рейс, родині підтвердили у консульстві. Про це розповіла її колега Альбіна Гуменюк, передають Патріоти України.

"Вона (Анастасія Кочеткова. - ред.) 5-го увечері сіла в автобус. Подзвонила мамі, це була 23:00. І це був останній раз, коли вона була на зв'язку. Учора Іра дзвонить і каже, що Настя давно мала приїхати, але її немає. Телефон поза межами доступу. Ми почали шукати. Додзвонились до консула, підтвердили, що вона у переліку тих, хто придбав квиток на цей автобус. Але він сказав, що всіх розвезли по різних лікарнях", - сказала Гуменюк.

За її словами, аби знайти жінку, обдзвонювали всі лікарні й розсилали фото. У лікарні Перемишля санітар сказав, що впізнав. "Сказав, що вона перебинтована. Впізнав її за волоссям і конституцією тіла. Водночас від консула надійшла інформація, що впізнали попередньо, що це Настя в реанімації. Зараз він подзвонив, сказав, що всі документи зібрали для її мами. Вона об 11:20 від мене виїхала, очікуємо, що на 18:00-19:00 (7 березня. - ред.) буде у шпиталі. Під супроводом поліцейських вона має зайти, бо там є 3 дівчинки. Всі у різному стані й не в дуже хорошому", - додала Гуменюк.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...